Ullan Pirtti

Ullan Pirtti on viihtyisä pyöröhirsimökki rauhallisessa ympäristössä. Mökki on sopiva 3-4 lomailijalle ja lisävuoteita on mahdollista laittaa 1-2 hengelle. Alakerrassa on tupakeittiö, makuusoppi, suihku/wc ja yläkerrassa parvi. Alakerran pinta-ala on 35 m² ja yläkerran 12 m².

Rannassa on erillinen puulämmitteinen rantasauna ja saunakamari, jossa on mahdollista nukkua kesällä. Rannassa on myös grillipaikka ja soutuvene. Ullan Pirtillä on oma hiekkaranta. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ullan Pirttiin ja mökissä on Wi-Fi.

Loppusiivous majoittujan toimesta.

 • Hinta alk. 88 €
 • Varattavissa ympäri vuoden
 • Oma hiekkaranta
 • Liinavaatteet, pyyhkeet, aamiainen ja loppusiivous lisämaksusta
 • Lemmikkieläimet tervetulleita
 • Mökkiin kuuluu oma puulämmitteinen rantasauna, grillipaikka, laituri ja soutuvene
 • Asiakas huolehtii kohteen siisteydestä sekä jätteiden poiskuljetuksesta vuokra-aikana ja sen päätyttyä
 • Asiakas on vastuussa kohteen loppusiivouksesta varauksen päättyessä. Niemilomilta voi tilata loppusiivouksen varauksen yhteydessä tai viimeistään vuorokautta ennen varauksen päättymistä.
 • Loppusiivoukseen kuuluu, että jäähtyneet tuhkat tyhjennetään niille varattuun astiaan, puunkantotelineet täytetään valmiiksi, astiat tiskataan ja laitetaan paikalleen, keittiö siivotaan, roskat viedään jätepisteeseen, tyhjät juomapullot ja -tölkit viedään pois, huonekalut ja tavarat laitetaan paikoilleen, sängyt pedataan, ruokatarvikkeet viedään pois tai ne viedään jätepisteeseen, matot ja lattiat imuroidaan, lattiat pyyhitään kostealla mopilla, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuodevaatteet puistellaan, sauna, suihku sekä WC pestään. Piha-alue, grillipaikka ja vene jätetään siistiin kuntoon, kuistit lakaistaan. Loppusiivous tulee tehdä kokonaisuudessaan vasta lähtöpäivänä. Majoituskohteen tulee olla yhtä siisti kuin se oli asiakkaan sinne saapuessa.
 • Tilattuun loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus, astioiden paikalleen laitto ja roskien vienti. Lisäksi asiakkaan on vietävä tyhjät pullot ja tölkit pois ja laitettava huonekalut paikoilleen. Ruokatarvikkeet on vietävä pois tai ne on vietävä jätepisteeseen.
 • Mikäli asiakas on vuokrannut liinavaatteet tai ne sisältyvät vuokrahintaan, tulee ne jättää pinoon sängyn päälle.
 • Mikäli asiakas on jättänyt kohteen siivoamatta tai siivous on puutteellinen, laskuttaa Niemilomat kohteen siivouksesta aiheutuneet kulut täysimääräisesti. Siivoustyö 50 €/h.

Ullan Pirtin historiaa

Ukkini sisko Ulla ja hänen puolisonsa Unto ryhtyivät rakentamaan itselleen mökkiä Tetriniemeen vuonna 1996. Ulla halusi kesäpaikan suvun maille, lähelle kotipaikkaa. Ulla möi mökin keskeneräisenä kuitenkin ukilleni, koska he löysivät Tuusniemeltä ison vanhan rakennuksen kesäpaikakseen. Ullan mökki sai nimekseen Ullan Pirtti ja se on ollut aina majoituskäytössä.

Ukkini ja hänen veljensä Jussi tekivät tukkisavottaa Tetriniemen metsässä lapsina. Heidän enonsa teki molemmille omat pokasahat. Tetriniemestä haettiin myös aitariukuja lehmien aitauksiin. Niemilomien vanhan päärakennuksen hirret ovat peräisin Tetriniemestä. Isoukkini Iivo sahasi puut pokasahalla, veisti käsin ja toi hevosella Niemelän pihaan.