Toukokuun joogapäivä 25.5.2019


Tervetuloa uudistumaan ja rentoutumaan luonnon keskelle, ottamaan etäisyyttä arkeen ja hoitamaan itseäsi.

Joogapäivään otetaan mukaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Joogapäivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 8 henkilöä.


Joogapäivän ohjelma

9.30-10.00 Tervetuloa ja raikas marjasmoothie

10.00-12.00 Energisoiva jooga

12.00-13.00 Keittolounas (Kasviskeittoa, leipää ja kotijuomat sekä kahvia ja teetä)

13.00-14.00 Jooga voimavarana – ohjenuoria omannäköiseen elämään, “luento”

14.00-16.00 Palauttava jooga

16.00-17.00 Päivällinen (Isoäidin salaattia, tomaatti-sipulisalaattia, lämminsavulohta kermaviilikastikkeella, muhennettua perunaa, lämpimiä kasviksia, leivät ja kotijuomat)

17.00-19.00 Savusauna ja ulkoporeallas (Saunassa ovat pyyhkeet valmiina. Savusauna ja ulkoporeallas sekä ulkoalue ovat anniskelualuetta. Saunajuomat voitte halutessanne ostaa Niemilomilta.)

19.00-20.00 Rentouttava mediaatio ja teehetki


Hinta

Joogapäivän hinta on 116 €/hlö. Hinta sisältää ohjelman, ateriat ja savusaunan.


Jooga on lempeää ja rentouttavaa hathajoogaa. Päivän aikana pysähdytään kuunteleen omia tarpeita ja hoitamaan sekä tasapainottamaan kehoa ja mieltä kokonaisuutena. Joogaohjelma koostuu dynaamisemmasta aamujoogasta, päiväjoogasta sekä rentouttavasta iltameditaatiosta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta osallistuaksesi joogapäivään.

Majoitutuminen on mahdollista Niemilomilla. Voit varta aamiaismajoitushuoneen tai mökin. Lisätietoja ja hinnat majoitustiloistamme löydät osoitteesta www.niemilomat.fi/majoitus
Voit laittaa varaustiedustelun ilmoittautumisen yhteydessä, otamme teihin yhteyttä.

      

Ateriat ovat laktoosittomia. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä. Niemilomilla ruoat ovat ruisleivästä lähtien kotitekoisia. Suosimme kotimaista lähiruokaa.

 

Savusauna kruunaa joogapäivän. Savusaunan lauteille sopii kerrallaan 20 henkilöä. Saunasta pääsee pulahtamaan ulkoporealtaaseen ja Unnukan aaltoihin.

  


Varaa paikkasi joogapäivään viimeistään perjantaina 10.5.2019 täyttämällä lomake

Ilmottautumislomake

Yhteystiedot

Mikäli sinulle tulee kysyttävää joogasta, otathan yhteyttä Miia Parviaiseen, puh. 044-5538582 tai miia.e.parviainen(at)gmail.com

Mikäli sinulle tulee kysyttävää majoituksesta, ruoasta tai Niemilomista paikkana, otathan yhteyttä Reeta Haloseen, puh. 040-7159568 tai reeta.halonen(at)niemilomat.fi


Peruutusehdot

Joogapäivään osallistuminen on mahdollista peruuttaa ilman lisäkustannuksia 2 viikkoa ennen eli viimeistään 11.5.2019. Mikäli osallistuminen peruutetaan viikkoa ennen joogapäivää (18.5.), veloitamme puolet joogapäivän hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 5 päivää ennen joogapäivää (20.5.), veloitamme koko päivän hinnan.

Niemilomilla on oikeus peruuttaa joogapäivä ohjaajan sairastumisen vuoksi tai muun ylivomaisen esteen vuoksi, kuten tulipalo, vesivahinko yms. Mikäli joogapäivä joudutaan perumaan, palautetaan kustannukset kokonaisuudessaan asiakkaalle. Mikäli joogapäivä joudutaan keskeyttämään, palautetaan loppupäivän kustannukset.

Joogapäivän hinta ei sisällä tapaturmavakuutusta. Suosittelemme tapaturma/vapaa-ajan vakuutuksen hankintaa, kuten mihin tahansa muuhunkin liikuntaan.

Pidätämme oikeudet aikataulu, ohjelma ja ruoka muutoksiin.