Tilaisuudet


Kokous- ja juhlatila Ravintola Vännin Ankkuri

Vännin Ankkuri 1 Vännin Ankkuri 2 Vännin Ankkuri 3 Vännin Ankkuri 4 Vännin Ankkuri 5 Vännin Ankkuri 6 Vännin Ankkuri 7 Vännin Ankkuri 8 Vännin Ankkuri 9 Vännin Ankkuri 10 Vännin Ankkuri 11 Vännin Ankkuri 12

Tilausravintola Vännin Ankkuri on oiva paikka pitää juhlia, illanviettoja, kokouksia ja muita yksityistilaisuuksia. Ravintolaan sopii 42 hengen ryhmä. Lisäksi ravintolan terassille sopii noin 26 henkilöä. Vännin Ankkurissa on A-oikeudet. Ryhmille ruokailu ennakkotilausten mukaisesti vuoden ympäri. Ruokamme on kotitekoista ruisleivästä lähtien. Suurempia juhlia on mahdollista järjestää juhlateltassa. Ravintolan varusteluun kuuluu videotykki, valkokangas, fläppitaulu, langaton WLAN-verkko sekä karaokelaitteet.

Tilausravintolasta saa kesäisin kahvia, virvokkeita ja jäätelöä. Varmistathan etukäteen, että olemme paikalla viestillä, whatsapilla tai soittamalla numeroon 0407159568. Yleensä lähes koko ajan meillä on joku paikalla Niemilomilla, sillä meitä asuu pihapiirissä 3 perhettä. Joskus saattaa kuitenkin olla joitakin hetkiä/tunteja, että emme pääse tilausravintolaan tarjoilemaan.


 

Savusauna

Savusauna 1 Savusauna 2  Savusauna 4 Savusauna 6

Voit nauttia perinteisen suomalaisen savusaunan löylyistä saunassa, jonka lauteille sopii kerralla 20 kylpijää. Saunatiloissa on kaksi pukuhuonetta ja kaksi pesuhuonetta sekä A-oikeudet. Hintaan sisältyvät pyyhkeet, pesuaineet ja pefletit. Savusaunasta on mahdollisuus pulahtaa Unnukan aaltoihin tai ulkoporealtaaseen.

Savusauna ilman ulkoporeallasta, 15 ensimmäistä kylpijää 310 €, seuraavat kylpijät 9 €/henkilö
Savusauna ja ulkoporeallas, 15 ensimmäistä kylpijää 380 €, seuraavat kylpijät 10 €/hlö
Ulkoporeallas ja suihku (ei saunaa) 150 €

Savusaunan vuokraan sisältyy 50 m² kokoushuone/takkatupa, jonne sopii 42 henkilöä. Vuokra aika 5 tuntia.


Pyydä tarjous