Pakopelit


Metsäpakopeli – Valfridin uponnut proomu

Metsäpakopeli on koukuttava ja tiimihenkinen ajanviete Niemilomien idyllisessä ja kauniissa ympäristössä. Paikallisen huonepakopeliyrityksen Enigma Xperiencen luoma tarina Niemilomien historian ympärille takaa tiimillesi adrealiinia, jännitystä ja onnistumisen hetkiä. Sinun ja ystäviesi tehtävänä on ratkoa arvoituksia, avata lukkoja ja saada lopulta selville mitä Niemilomilla tapahtui yli 100 vuotta sitten! Ratkaisetteko arvoituksen ja pääsettekö pelin läpi, entä mitä uusia haasteita metsä teille tarjoaa? Pelaa ja koe täysin uudenlainen elämys metsässä.

 

Yli 100 vuotta sitten myrskysi kuin ei koskaan aiemmin ollut myrskynnyt. Kukaan ei olisi tuolla ilmalla ulkona vapaaehtoisesti. Vaan keskellä yötä Niemilomien päätalon oveen hakattiin voimalla, talonväki oli saatava hereille!! Salamoiden valaistessa ympärilleen pälyilevä läpimärkä vieras tunnistettiin Valfrid Niemiseksi. Kaukainen kaupparatsusukulainen, mutta mitä hän täällä teki ja keskellä yötä? ”Eihän täällä ole muita kuin te!?” hän vaati saada tietää ennen kuin oli päässyt edes sisälle. Kuultuaan talonväen olevan yksin, hän astui sisään ja asettui yöksi, jättäen muut hämmennyksen valtaan. Seuraavana aamuna hän pyysi lainaksi nopeimman ratsun ja rahaa, sekä vannotti talonväkeä olemaan kertomatta sielullekaan hänen käynnistään.
Tämän jälkeen hän katosi yhtä äkisti, kuin oli saapunutkin..

Tuona yönä käynnistyi tapahtumaketju, joka uhkasi kaataa koko suvun. Mitä sinä olisit valmis tekemään rakkaidesi eteen? Onko sinusta tiimisi kanssa selvittämään tapahtumat ja kuka Valfrid oikein oli? Mikä sai hänet palaamaan ja lopulta jättämään kaiken iäksi? Tule tiimisi kanssa selvittämään Valfridin viimeinen tahto Niemilomien metsässä. Vaan olkaa varuillanne, kaikki tieto ei välttämättä ole turvallista.

Pelin kesto on noin 1-2 tuntia.

 

[booked-calendar calendar=25]

Tarkistathan, että kirjoittamasi sähköpostiosoite on oikein. Mikäli et saa 10 minuutin sisällä vahvistusta ajanvaruksesta sähköpostiisi, otathan yhteyttä Niemilomien asiakaspalveluun numeroon 0407159568.

Mikäli haluat varata pelin samalle päivälle, teethän varauksen puhelimitse soittamalla Niemilomille numeroon 0407159568. Vapaita ajankohtia/muita alkamisaikoja voi kysyä myös soittamalla/sähköpostilla. Kaikki vapaat ajat eivät näy kalenterissa.

Metsäpakopeli on avoinna lokakuun loppuun saakka ja menee talveksi talviunille.


 

Kirstupakopeli – Helmin salaisuus

Voin ilokseni ilmoittaa, että aivan uusi pakopelimme, kirstupakopeli on juuri valmistunut!

Myös kirstupakopeli pohjautuu Niemilomien historiaan. Pelissä on tarkoitus selvittää Helmin salaisuus. Kuka hän oli ja miten hän liittyy Niemilomiin?

Peliä voi pelata kerralla jopa yli 30 henkilöä! Pelin kesto noin 1,5-3 tuntia ja kestoa voidaan räätälöidä jokaisen ryhmän mukaan.

Hinnat ja varaukset toistaiseksi (kunnes uudet nettisivut valmistuvat) 0407159568 tai reeta.halonen(at)niemilomat.fi

 


 

Hinnat metsäpakopeli

2 PELAAJAA         40 €/hlö = 80 €

3 PELAAJAA         33 €/hlö = 99 €

4 PELAAJAA         28 €/hlö = 112 €

5-7 PELAAJAA    26 €/hlö x henkilömäärä

Alle 7-vuotiaat pelaavat aikuisen seurassa maksutta.

Pelin minimimaksu on 80 €.

Ryhmäkoko 2-7 henkilöä.

 

Hinnat kirstupakopeli

2 PELAAJAA         42 €/hlö = 84 €

3 PELAAJAA         34 €/hlö = 102 €

4 PELAAJAA         29 €/hlö = 116 €

5-8 PELAAJAA    27 €/hlö x henkilömäärä

9-11 PELAAJAA   25 €/hlö x henkilömäärä

12-15 PELAAJAA  23 €/hlö x henkilömäärä

Yli 16 henkilöä lähtöhinta 366 € ja ylimenevät 21 €/hlö (19 pelaajaan saakka)

Yli 20 henkilöä lähtöhinta 410 € ja ylimenevät 18 €/hlö (24 pelaajaan saakka)

Yli 25 henkilöä 495 € lähtöhinta ja ylimenevät 15 €/hlö (29 pelaajaan saakka)

Yli 30 henkilöä 555 € lähtöhinta ja ylimenevät 13 €/hlö

Alle 7-vuotiaat pelaavat aikuisen seurassa maksutta.

Pelin minimimaksu on 84 €.

Ryhmäkoko 1-28 henkilöä, kun ryhmät kiertävät omaan tahtiin pisteillä. Tai 28-36 henkilöä, kun ryhmät kiertävät ohjatussa aikataulussa.

Peruutukset on tehtävä viimeistään 2 vuorokautta (48h) ennen peliä. Tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme peruutusmaksun 50 €. Paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme sovitun pelin koko hinnan.


 

Enigma Xperience – Huonepakopelit Varkaudessa

Niemilomien historiallinen Metsäpakopeli on Varkautelaisen pakopeliyrityksen, Enigma Xperiencen kädenjälkeä. Tarinalliset ja alusta loppuun saakka hiotut pelit ovat valloittaneet pelaajia vuodesta 2016, eikä loppua näy! www.enigmax.fi – elämäsi elämykset


Meillä käy kortti, käteinen, ePassi ja Smartum.


Huom! Pakopelimme ovat vain suomen kielellä tällä hetkellä.

Toimitusehdot