Metsäpakopeli


Metsäpakopeli – Valfridin salattu tarina

Metsäpakopeli on koukuttava ja tiimihenkinen ajanviete Niemilomien idyllisessä ja kauniissa ympäristössä. Paikallisen huonepakopeliyrityksen Enigma Xperiencen luoma tarina Niemilomien historian ympärille takaa tiimillesi adrealiinia, jännitystä ja onnistumisen hetkiä. Sinun ja ystäviesi tehtävänä on ratkoa arvoituksia, avata lukkoja ja saada lopulta selville mitä Niemilomilla tapahtui 102 vuotta sitten! Ratkaisetteko arvoituksen ja pääsettekö pelin läpi, entä mitä uusia haasteita metsä teille tarjoaa? Pelaa ja koe täysin uudenlainen elämys metsässä.

 

102 vuotta sitten myrskysi kuin ei koskaan aiemmin ollut myrskynnyt. Kukaan ei olisi tuolla ilmalla ulkona vapaaehtoisesti. Vaan keskellä yötä Niemilomien päätalon oveen hakattiin voimalla, talonväki oli saatava hereille!! Salamoiden valaistessa ympärilleen pälyilevä läpimärkä vieras tunnistettiin Valfrid Niemiseksi. Kaukainen kaupparatsusukulainen, mutta mitä hän täällä teki ja keskellä yötä? ”Eihän täällä ole muita kuin te!?” hän vaati saada tietää ennen kuin oli päässyt edes sisälle. Kuultuaan talonväen olevan yksin, hän astui sisään ja asettui yöksi, jättäen muut hämmennyksen valtaan. Seuraavana aamuna hän pyysi lainaksi nopeimman ratsun ja rahaa, sekä vannotti talonväkeä olemaan kertomatta sielullekaan hänen käynnistään.
Tämän jälkeen hän katosi yhtä äkisti, kuin oli saapunutkin..

Tuona yönä käynnistyi tapahtumaketju, joka uhkasi kaataa koko suvun. Mitä sinä olisit valmis tekemään rakkaidesi eteen? Onko sinusta tiimisi kanssa selvittämään tapahtumat ja kuka Valfrid oikein oli? Mikä sai hänet palaamaan ja lopulta jättämään kaiken iäksi? Tule tiimisi kanssa selvittämään Valfridin viimeinen tahto Niemilomien metsässä. Vaan olkaa varuillanne, kaikki tieto ei välttämättä ole turvallista.

Pelin kesto on noin 1-2 tuntia.

Metsäpakopeli on auki siihen saakka, kunnes pakkaset saapuvat. Peli menee kiinni viimeistään lokakuun lopussa.

Varaukset toistaiseksi numerosta 0407159568 tai reeta.halonen(at)niemilomat.fi


 

Kirstupakopeli – Helmin salaisuus

Voin ilokseni ilmoittaa, että aivan uusi pakopelimme, kirstupakopeli on juuri valmistunut!

Myös kirstupakopeli pohjautuu Niemilomien historiaan. Pelissä on tarkoitus selvittää Helmin salaisuus. Kuka hän oli ja miten hän liittyy Niemilomiin?

Peliä voi pelata kerralla jopa 36 henkilöä! Ryhmäkoko 1-36 henkilöä. Pelin kesto noin 1-3 tuntia ja kestoa voidaan räätälöidä jokaisen ryhmän mukaan.

Hinnat ja varaukset toistaiseksi (kunnes uudet nettisivut valmistuvat) 0407159568 tai reeta.halonen(at)niemilomat.fi


 

lokakuu 2021
ma ti ke to pe la su
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Tarkistathan, että kirjoittamasi sähköpostiosoite on oikein. Mikäli et saa 10 minuutin sisällä vahvistusta ajanvaruksesta sähköpostiisi, otathan yhteyttä Niemilomien asiakaspalveluun numeroon 0407159568.

Saavuthan Niemilomille, keltaisen päärakennuksen eteen 15 minuuttia ennen pelin alkua. Käymme peliohjeet ennen pelin alkua.


 

Hinnat metsäpakopeli

2 PELAAJAA         39 €/hlö = 78 €

3 PELAAJAA         33 €/hlö = 99 €

4 PELAAJAA         28 €/hlö = 112 €

5-7 PELAAJAA    26 €/hlö x henkilömäärä

Alle 7-vuotiaat pelaavat aikuisen seurassa maksutta.

Pelin minimimaksu on 78 €.

Ryhmäkoko 2-7 henkilöä.

Peruutukset on tehtävä viimeistään 2 vuorokautta (48h) ennen peliä. Tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme peruutusmaksun 50 €. Paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme sovitun pelin koko hinnan.

Mikäli haluat varata pelin samalle päivälle, teethän varauksen puhelimitse soittamalla Niemilomille numeroon 0407159568.


 

Enigma Xperience – Huonepakopelit Varkaudessa

Niemilomien historiallinen Metsäpakopeli on Varkautelaisen pakopeliyrityksen, Enigma Xperiencen kädenjälkeä. Tarinalliset ja alusta loppuun saakka hiotut pelit ovat valloittaneet pelaajia vuodesta 2016, eikä loppua näy! www.enigmax.fi – elämäsi elämykset


Meillä käy kortti, käteinen, ePassi ja Smartum.


Toimitusehdot