Majoitus


 

Päärakennus

Niemilomien hirsinen päärakennus on rakennettu vuonna 1915 ja peruskorjattu 1997. Päärakennuksen yläkerrassa on neljä kahden hengen aamiaismajoitus huonetta. Aulassa on kahta huonetta kohden yhteinen wc/suihku. Hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan alakerran tunnelmallisessa tuvassa. Kesäisin yöpyjien käytössä on rantasauna ja soutuvene. Päärakennuksessa toimii langaton WLAN-verkko. Yläkerran aulassa on mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja ruokailuvälineitä sekä jokaisesta huoneesta löytyy minijääkaappi. Lemmikkieläimet eivät ole sallituja päärakennuksessa.

Aamiaismajoitushuone (hintaan sisältyy aamiainen, liinavaatteet ja pyyhkeet)
Majoitus 2-hengen huoneessa 1 henkilö                                             55 €/vrk
Majoitus 2-hengen huoneessa 2 henkilöä                                           85 €/vrk (syys-toukokuu) 90 €/vrk (kesä-elokuu)
Majoistu 2-hengen huoneessa 3 henkilöä (1 lapsi lisävuoteessa)    100 €/vrk (syys-toukokuu) 110 €/vrk (kesä-elokuu)


 

Ullan Pirtti

Ullan Pirtti 1 Ullan Pirtti 2 Ullan Pirtti 3 Ullan Pirtti 4 Ullan Pirtti 5 Ullan Pirtti 6 Ullan Pirtti 7 

Ullan Pirtti on viihtyisä pyöröhirsimökki rauhallisessa ympäristössä. Alakerrassa on tupakeittiö, makuusoppi, suihku/wc ja yläkerrassa lisää makuutiloja. Tilat ovat sopivat neljälle lomailijalle. Alakerran pinta-ala on 35 m² ja yläkerran 12 m². Rannassa on erillinen puulämmitteinen rantasauna ja saunakamari sekä grillipaikka. Vieraiden käytettävissä on myös soutuvene. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ullan Pirttiin.

Ullan Pirtti
1 vuorokausi                            120 €
2 vuorokautta                          230 €
8 vuorokautta tai enemmän    81 €/vrk
Loppusiivous                            60 €
Aamiainen lisämaksusta          8 €/hlö/aamu
Liinavaatteet ja pyyhkeet        8 €/hlö


 

Riitan Parsi

Riitan Parsi 1 Riitan Parsi 2 Riitan Parsi 3 Riitan Parsi 4 Riitan Parsi 5 Riitan Parsi 6 Riitan Parsi 7 Riitan Parsi 8 Riitan Parsi 9 Riitan Parsi 10 Riitan Parsi 11

Vanha navetta remontoitiin viihtyisiksi majoitus- ja kokoustiloiksi vuonna 2011. Riitan Parressa on olohuone, kolme makuuhuonetta, tilava parvi ja keittiö. Majoittumaan sopii 10 henkilöä. Huoneistossa on sähkösauna ja pieni pulahtamisallas. Saunasta pääsee uimaan Unnukan aaltoihin. Alakerran pinta-ala on 115 m² ja parvi noin 28 m². Vieraiden käytettävissä on myös yhteiskäytössä olevat grillipaikka ja soutuvene. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Riitan Parteen.

Riitan Parsi
1 vuorokausi                            280 €
2 vuorokautta                          390 €
3 vuorokautta                          480 €
4 vuorokautta                          570 €
5 vuorokautta                          660 €
6 vuorokautta                          750 €
7 vuorokautta                          840 €
8 vuorokautta tai enemmän   120 €/vrk
Loppusiivous                            80 €
Aamiainen lisämaksusta          8 €/hlö/aamu
Liinavaatteet ja pyyhkeet        8 €/hlö


 

Telakan Kammari

Telakan Kammari 1 Telakan Kammari 2

Telakan Kammari on kesäkäytössä oleva viihtyisä 4 hengen  paritalonpäätyhuone, noin 30 m². Telakan Kammarissa on keittokomero, suihku ja wc. Vieraiden käytettävissä on soutuvene, rantasauna ja grillipaikka. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Telakan Kammariin.

Telakan Kammari
Vuorokausi                          80 €
Liinavaatteet ja pyyhkeet   8 €/hlö
Aamiainen lisämaksusta     8 €/hlö/aamu
Loppusiivous sisältyy hintaan.


 

Tulenliekin tanssipaketit

Tulenliekki tarjoaa viihdettä moneen makuu, niin perinteisiä tansseja, kuin suosituilla esiintyjillä varustettuja viihdeiltoja. Niemilomat myy Tulenliekin tanssilippuja. Tanssilipun hinnat vaihtelevat esiintyjän mukaan ja ne eivät sisälly majoituksen hintaan. Niemilomilta on vain 15 minuutin ajomatka Tulenliekkiin.

Tanssipakettien hinnat
1 henkilö 1 hengen päärakennuksen aamiaismajoitushuoneessa (jaettu wc) 50 € + tanssilipun hinta (tanssilipun hinta määräytyy esiintyjän mukaan)
2 henkilöä 2 hengen päärakennuksen aamiaismajoitushuoneessa (jaettu wc) 80 € + 2 tanssilipun hinta (tanssilipun hinta määräytyy esiintyjän mukaan)
4 hengen mökki Ullan Pirtti, vuokra pe-la 170 € ja pe-su 280 €. Lisäksi liinavaatteet, pyyhkeet ja aamiainen yhtenä aamuna 16 €/hlö + tanssilipun hinta (tanssilipun hinta määräytyy esiintyjän mukaan)
10 hengen huoneisto Riitan Parsi, vuokra pe-la 340 € ja pe-su 450 €. Lisäksi liinavaatteet, pyyhkeet ja aamiainen yhtenä aamuna 16 €/hlö + tanssilipun hinta (tanssilipun hinta määräytyy esiintyjän mukaan)

Varaa taksi Tulenliekkiin numerosta 040-7681291.

Tulenliekki


 

Mökkiä saa käyttää korkeintaan niin monta henkilöä, kuin mökissä on vuodepaikkoja.
Jos ystäväsi haluavat yöpyä luonasi ja henkilöluku ylittää vuodeluvun, sovithan asiasta sekä lisämaksusta Niemilomien kanssa.

Hinnasto          Toimitusehdot          Tietosuojaseloste