Uuden vuoden uudistava joogaretriitti 22.-24.1.2021


Tervetuloa uudistumaan ja rentoutumaan luonnon keskelle, ottamaan etäisyyttä arkeen ja hoitamaan itseäsi.

Aloita uusi vuosi hiljentymällä joogaretriitillä taianomaisen luonnon keskellä. Retriitillä harjoittelemme läsnäolon taitoa ja keräämme energiaa tulevaan vuoteen. Harjoitusten avulla tasapainotamme kokonaisuutta ja pyrimme löytämään yhteyden omaan itseen, joka helposti katoaa arjen kiireen keskellä.

Viikonlopun aikana joogaamme melko rauhalliseen tahtiin, omaa kehoa ja mieltä kuunnellen ja kunnioittaen. Joogatuntien luonne vaihtelee aamun energisemmästä joogasta illan palauttavaan joogatuntiin. Joogan lisäksi keskustelemme joogan eri elementeistä ja niiden soveltamisesta omaan elämään. Lauantaina pääsemme myös rentotumaan suomalaisen perinteisen savusaunan lempeisiin löylyihin.

Jooga on lempeää ja rauhoittavaa hathajoogaa, joka rauhoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta. Retriitti sopii kaikentasoisille joogeille, eikä sinulla tarvitse olla ollenkaan aikaisempaa kokemusta joogasta.

Retriittiin otetaan mukaan koronaviruksen vuoksi vain 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Retriitti toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 8 henkilöä.

 

Koronavirus

Otamme retriitille ainoastaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta mukaan. Seuraamme tilannetta ja retriitti peruutetaan tai maksimi henkilömäärää pienennetään, mikäli koronatilanne pahenee. Mikäli Niemilomat peruuttaa retriitin, ei osallistujille synny lainkaan kustannuksia.

Majoittuminen tapahtuu koronaviruksen vuoksi 2 hengen makuuhuoneissa/parvella. Mikäli haluat yhden hengen makuuhuoneen, on sellainen mahdollista varata lisämaksusta (30 €).

Niemilomat on pieni matkailualan yritys. Ravintola/savusaunarakennus on vain joogaryhmän käytössä eikä sinne ole pääsyä ulkopuolisilla. Ruoka valmistetaan tilauksesta vain joogaryhmälle ja ruokailu tapahtuu samassa tilassa kuin joogaaminen.

Majoitustiloina on Riitan Parsi (10 hengen mökki), joka on varattu vain joogaryhmälle. Lisämajoitustiloja löytyy Niemilomien päärakennuksesta. Päärakennuksen yläkerrassa on kahden hengen makuuhuoneita ja kahta huonetta kohti on yhteinen wc/suihku. Päärakennuksessa huoneita on yhteensä 4, joista kaksi on varattu joogaryhmälle eli ryhmäläisten käytössä on oma wc.

Mikäli sairastut, voit peruuttaa retriitille osallistumisesi terveydenhoitajan todistuksella. Tällöin emme peri peruutusmaksua.


Retriitin ohjelma

Perjantaina

17.00 Tervetuloa ja majoittuminen

18.00 Lempeä iltajooga

20.00 Iltapala (Vihreää papusalaattia, coleslaw salaattia, kantarellirullaa, patonkia ja kotijuomat)

20.30 Yhteistä aikaa, rauhoittumishetki

Lauantaina

8.00-10.00 Energisoiva aamujooga

10.00-11.00 Aamupala

11.00-13.00 Lumikenkäkävelyä omaan tahtiin ja omaa aikaa

13.00-14.00 Lounas (Timjami-kasviskeittoa, leivät ja levite, kurkkua ja tomaattia, kotijuomat)

14.00-15.00 Luento ja keskustelua – Jooga voimavarana- ohjenuoria omannäköiseen elämään

15.00-15.30 Iltapäiväkahvi (Kahvi/tee sekä makeaa kahvileipää)

15.30-17.30 Lempeä iltajooga

17.30-18.30 Päivällinen (Isoäidin salaattia, tomaatti-sipulisalaattia, lämminsavustettua lohta, muhennettua perunaa, lämpimiä kasviksia, leivät ja levite, kotijuomat)

18.30-20.30 Savusauna, ulkoporeallas ja avanto, pyyhkeet ovat saunalla valmiita, saunajuomat voi halutessaan ostaa ravintolasta (savusaunassa ja muissa tiloissa sekä ulkona A-oikeudet)

20.30 Kevyt iltapala (Marjarahkaa, nyhtökaurapiirasta ja teetä)

Sunnuntaina

8.00-10.00 Energisoiva aamujooga

10.00-11.00 Aamupala

11.00-13.00 Kierros luontopolulla omaan tahtiin

13.00-14.00 Lähtökahvit (Feta-kasvispiirasta, kääretorttua ja kahvia/teetä), loppurentoutus


Hinta

Retriitin hinta on 315 €/hlö. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ateriat ja kylpemisen savusaunassa.

Mukaan retriitille tarvitset vain itsesi ja hyvää mieltä! Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, niin meiltä niitä löytyy.


 

Majoittutuminen on tapahtuu yhteismajoituksessa päärakennuksessa sekä Riitan Parressa. Yhden hengen huoneen voi varata lisämaksusta, hinta 30 €. Huom! Yhden hengen huoneita rajoitettu määrä.

      

Ateriat ovat laktoosittomia. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä. Niemilomilla ruoat ovat ruisleivästä lähtien kotitekoisia. Suosimme kotimaista lähiruokaa.

 

Savusaunan lempeät löylyt kruunaavat retriitin. Savusaunan lauteille sopii kerrallaan 20 henkilöä. Saunasta pääsee pulahtamaan ulkoporealtaaseen ja Unnukan aaltoihin.

  


Varaa paikkasi retriittiin viimeistään perjantaina 8.1.2021 täyttämällä lomake

Lähetämme sinulle varausvahvistuksen kahden vuorokauden kuluessa. Mikäli et saa vahvistusta, olethan yhteydessä Niemilomiin 0407159568 tai reeta.halonen(at)niemilomat.fi. Varauksenne on voimassa vasta vahvistuksen saatuanne.

Ilmottautumislomake

Yhteystiedot

Mikäli sinulle tulee kysyttävää joogasta, otathan yhteyttä Miia Parviaiseen, puh. 0445538582 tai miia.e.parviainen(at)gmail.com

Mikäli sinulle tulee kysyttävää majoituksesta, ruoasta tai Niemilomista paikkana, otathan yhteyttä Reeta Haloseen, puh. 0407159568 tai reeta.halonen(at)niemilomat.fi


Peruutusehdot

Retriittiin osallistuminen on mahdollista peruuttaa ilman lisäkustannuksia 2 viikkoa ennen eli viimeistään 8.1.2021. Mikäli osallistuminen peruutetaan viikkoa ennen retriittiä (15.1.), veloitamme puolet retriitin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 5 päivää ennen retriittiä (17.1.), veloitamme koko retriitin hinnan. Mikäli sairastut, voit peruuttaa osallistumisesi retriitille ilman lisämaksua, mikäli sinulla on lääkärintodistus.

Niemilomilla on oikeus peruuttaa retriitti ohjaajan sairastumisen vuoksi tai muun ylivomaisen esteen vuoksi, kuten tulipalo, vesivahinko yms. Mikäli retriitti joudutaan perumaan, palautetaan kustannukset kokonaisuudessaan asiakkaalle. Mikäli retriitti joudutaan keskeyttämään, palautetaan loppuretriitin kustannukset.

Retriitti hinta ei sisällä tapaturmavakuutusta. Suosittelemme tapaturma/vapaa-ajan vakuutuksen hankintaa, kuten mihin tahansa muuhunkin liikuntaan.

Pidätämme oikeudet aikataulu, ohjelma ja ruoka muutoksiin.