Jooga


Jooga- ja hyvinvointiretriitit Niemilomissa

Tunnetko itsesi ylikuormittuneeksi ja stressaantuneeksi tai onko energiatasosi alhainen ja tarvitset taukoa arkirutiineistasi? Vai haluatko rentoutua ja hemmotella itseäsi ja asettaa oman itsesi etusijalle?

Kuvittele, että vietät viikonlopun keskellä mitä kauneimpia maisemia järven ja metsien ympäröimänä. Nautit rauhasta ja hiljaisuudesta, suot aikaa itsellesi ja tunnet olevasi täydessä harmoniassa luonnon kanssa unohtaen stressin ja päivittäiset arkirutiinit. Viikonlopun jälkeen tunnet itsesi täysin uudistuneeksi, rentoutuneeksi, olet täynnä rauhaa ja elämäniloa. Olet valmiina kohtaamaan haasteet uudella positiivisella asenteella ja vahvalla luottamuksella itseesi.

Joogan terveysvaikutukset ovat lukemattomat; jooga parantaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa, puhdistaa kehoamme kuona-aineista, vähentää stressiä ja ahdistusta sekä lisää serotoniinin tuotantoa. Jooga vahvistaa ryhtiä, tasapainoa ja keskittymiskykyä sekä voimistaa ja notkistaa kehoa.

Me tarjoamme sinulle erittäin virkistävän jooga- ja hyvinvointiretriitin kauniissa itäsuomalaisessa järvimaisemassa. Joogatunnit sopivat kaikille ja sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta. Kaikki liikkeet voit suorittaa joko vaativammalla tai helpommalla tavalla.

Joogaretriitin aikana nautit:

  • Hiljaisuudesta ja luonnon parantavasta voimasta.
  • Puhtaasta paikallisesta kotitekoisesta ruoasta. Niemilomilla ruoat ovat kotitekoisia ruisleivästä lähtien.
  • Puhtaasta ja raikkaasta ilmasta.
  • Aktiviteeteista vuodenajasta riippuen. Voit kalastaa, lumikenkäillä, hiihtää, kävellä luonnossa, kerätä marjoja metsästä ja uida järvessä.
  • Aidosta suomalaisesta savusaunasta sekä ulkoporealtaasta.
  • Dynaamisesta aamujoogasta ja iltaisin rentouttavasta joogasta meditaatioharjoituksineen.

 

Tulevat retriitit

 


 

Joogaohjaajamme

Miia Parviainen ohjaa pääasiassa perinteistä hathajoogaa keskittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehon ja mielen yhteyteen sekä joogaan elämäntapana. Miian tavoitteena on, että jokainen löytää ja omaksuu joogasta ne itselleen sopivimmat ja parhaimmat keinot. Miia on suorittanut RYT200 koulutuksen Intiassa, Rishikeshissä. Suomenkielen lisäksi Miia ohjaa joogaa englanniksi.

Minna Hämäläinen on jooganohjauksen lisäksi yritysvalmentaja ja ravitsemusvalmentaja. Minnan tavoitteena on, että jokainen joogaretriiteillä kävijä löytää jotain uutta itsestään; uutta iloa, voimaa, energiaa sekä toivoa uusiin mahdollisuuksiin omassa elämässä. Minna on suorittanut RYT-200 Seasonal Yoga-ohjaajakoulutuksen. Suomenkielen lisäksi Minna ohjaa joogaa englanniksi ja ranskaksi. Lisätietoja Minnasta löydät täältä YogaMinna.

  

Jooganohjaajiemme opetustyyli on kannustava ja rohkaiseva. Joogatuntien jälkeen tunnet olosi piristyneeksi. Kaikki isot lihasryhmäsi ovat työskennelleet kovasti ja voit erinomaisesti. Me olemme täällä sinua varten!

Järjestämme joogaretriittejä myös tilauksesta 8-12 hengen ryhmille. Voimme järjestää vaikka yrityksen virkistyspäivän joogan merkeissä!