Majoitus


 

Päärakennus

Niemilomien hirsinen päärakennus on rakennettu vuonna 1915 ja peruskorjattu 1997. Päärakennuksen yläkerrassa on neljä kahden hengen aamiaismajoitus huonetta. Aulassa on kahta huonetta kohden wc/suihku. Hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan alakerran tunnelmallisessa tuvassa. Kesäisin yöpyjien käytössä on myös rantasauna ja soutuvene. Päärakennuksessa toimii langaton WLAN-verkko. Lemmikkieläimet eivät ole sallituja päärakennuksessa.


 

Ullan Pirtti

Ullan Pirtti 1 Ullan Pirtti 2 Ullan Pirtti 3 Ullan Pirtti 4 Ullan Pirtti 5 Ullan Pirtti 6 Ullan Pirtti 7

Ullan Pirtti on pieni viihtyisä pyöröhirsimökki rauhallisessa ympäristössä, jossa alakerrassa tupakeittiö, makuusoppi, suihku/wc ja yläkerrassa lisää makuutiloja. Sopivat tilat neljälle lomailijalle. Alakerran pinta-ala on 35 m² ja yläkerran 12 m². Rannassa on erillinen puulämmitteinen rantasauna ja saunakamari sekä grillipaikka. Vieraiden käytettävissä on myös soutuvene. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ullan Pirttiin.


 

Riitan Parsi

Riitan Parsi 1 Riitan Parsi 2 Riitan Parsi 3 Riitan Parsi 4 Riitan Parsi 5 Riitan Parsi 6 Riitan Parsi 7 Riitan Parsi 8 Riitan Parsi 9 Riitan Parsi 10 Riitan Parsi 11

Vanha navetta remontoitiin viihtyisiksi majoitus- ja kokoustiloiksi vuonna 2011. Riitan Parressa on olohuone, kolme makuuhuonetta, tilava parvi ja nykyaikainen keittiö. Majoittumaan mahtuu 10 henkeä. Huoneistossa on sähkösauna ja pieni pulahtamisallas. Saunasta pääsee uimaan Unnukan aaltoihin. Alakerran pinta-ala on 115 m² ja parvi noin 28 m². Vieraiden käytettävissä on myös grillipaikka ja soutuvene. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Riitan Parteen.


 

Telakan Kammari

Telakan Kammari 1 Telakan Kammari 2

Telakan Kammari on kesäkäytössä oleva viihtyisä 4 hengen huone, noin 20 m². Telakan Kammarissa on ruoanlaittomahdollisuus, suihku ja wc. Vieraiden käytettävissä on soutuvene, rantasauna ja grillipaikka. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Telakan Kammariin.


Hinnasto          Toimitusehdot          Tietosuojaseloste