JoogaJooga- ja hyvinvointiretriitit ryhmille

Tunnetko itsesi ylikuormittuneeksi tai stressaantuneeksi tai onko energiatasosi alhainen ja tarvitset taukoa arkirutiineistasi? Vai haluatko rentoutua ja hemmotella itseäsi ja asettaa oman itsesi etusijalle?

Kuvittele, että vietät viikon keskellä mitä kauneimpia maisemia järven ja metsien ympäröimänä. Nautit rauhasta ja hiljaisuudesta, suot aikaa itsellesi ja tunnet olevasi täydessä harmoniassa luonnon kanssa unohtaen stressin ja päivittäiset rutiinit. Viikon jälkeen tunnet itsesi täysin uudistuneeksi, rentoutuneeksi, olet täynnä rauhaa ja elämäniloa. Olet valmiina kohtaamaan haasteet  uudella positiivisella asenteella ja vahvalla luottamuksella itseesi.

Me tarjoamme sinulle yhdessä YogaMinnan kanssa erittäin virkistävän jooga- ja hyvinvointiretriitin kauniissa itäsuomalaisessa maisemassa.

Joogaretriitin aikana nautit:

  • Hiljaisuudesta ja luonnon parantavasta voimasta.
  • Puhtaasta paikallisesta kotitekoisesta ruoasta, joka ravitsee sinua ja puhdistaa ruoansulatuselimistöäsi ja saa tuntemaan olosi hyväksi.
  • Hyvästä ja syvästä yöunesta kauniissa talossamme. Hengität puhdasta ja raikasta ilmaa sekä huomaat kuinka yllättävän hiljaista täällä onkaan.
  • Aktiviteeteistä vuodenajasta riippuen. Voit kalastaa, lumikenkäillä, hiihtää, kävellä luonnossa, kerätä marjoja metsästä ja uida järvessä.
  • Aidosta suomalaisesta savusaunasta sekä ulkoporealtaasta.
  • Dynaamisesta aamujoogasta ja iltaisin rentouttavasta joogasta meditaatioharjoituksineen.
  • Sinulla on mahdollisuus yksityisvalmennukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää ravitsemukseesi, hyvinvointiisi, uraasi tai onnellisuuteesi liittyen, joogaohjaajamme opastaa ja tukee sinua.

Joogatunnit sopivat kaikille ja sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta. Kaikki liikkeet voit suorittaa joko vaativammalla tai helpommalla tavalla.

Joogaohjaajasi on Minna Hämäläinen. Sen lisäksi että, hän ohjaa jooga, hän on myös yritysvalmentaja ja ravitsemusvalmentaja. Minna työskentelee kansainvälisessä liiketoiminnassa ja opettaa joogaa. Minnan opetustyyli on kannustava ja rohkaiseva.

Joogatuntien jälkeen tunnet olosi piristyneeksi, kaikki isot lihasryhmäsi ovat työskennelleet kovasti ja voit erinomaisesti.

Niemilomat tarjoaa täydellisen paketin hyvinvoinnillesi. Me olemme täällä sinua varten!

Järjestämme joogaretriittejä tilauksesta 8-12 hengen ryhmille. Voit järjestää vaikka yrityksen virkistyspäivän joogan merkeissä!

Yhteydenotot

Minna Hämäläinen
YogaMinna
Puh: +358400876767                                          
Internet:  www.yogaminna.com
Email: minna.hamalainen(at)mivalor.fi
Facebook: www.facebook.com/yogaminna

Hinnasto